Igår kväll var det en öppen inbjudan till föreläsning på Villa Brevik på Lidingö i samarbete med
”Knit4U”. En väldigt trevlig kväll med mingel i en fantastisk miljö och där jag fick dela bakgrund, hjärta och vision för Invisible Friend.

Vi har flera samarbeten med människor som har fått ett hjärta för Invisible Friend. Ni kommer kanske ihåg Nagelstudion i Borås, som beställer en Invisible Friend till varje avgångselev. Bloggaren Mr Fågel som lottar ut en Invisible Friend-docka på sin blogg varje månad och hjälper till att sprida kunskap om oss.

Nu har jag mött fantastiska Paula och Barbro från Knit4U som undrade hur vi skulle kunna ha ett samarbete. De är designers inom textil, och har börjat designa inom ”stickning”. Helt underbara kreationer.

jag, Paula och Barbro

Fick se en del garner som de tar in som är nya och roliga. De tar fram färdiga stickpaket som man kan köpa med tydliga mönster, garn och stickor redo att börja så fort du köpt det.
Efter lite funderand kom de med ett förslag där de tagit fram ett speciellt stickpaket där man stickar en mössa eller handvärmare och hela vinsten går till att stödja Invisible Friends arbete…vilka tjejer!

 

(mamma, om jag köper det här paketet, kan du sticka dom då)

Det bästa är att du kan även få hem Paula och Barbo för inspiration och introduktion i stickning, de har nämligen ”stickpartyn” så som andra har tupperware-partyn.

Vill du få ett besök av dem hör av dig till paula.design@swipnet.se
Gå även in och gilla dem på facebook under knit4u

Finns du nu som läser som också skulle vilja ha samarbete med Invisible Friend och har andra ideer, hör av dig!