Trasdockor

Invisible Friend har delat ut över 3 300 trasdockor på 52 olika platser i 12 olika länder. Dessa länder är Argentina, Burma, Filippinerna, Indien, Irak, Kambodja, Kenya, Laos, Nepal, Pakistan, Thailand och Tunisien.

Första öppningen till ett land och en plats har vi fått genom vår trasdocka. Den inger förtroende och relation genom den gåvan vi ger till de osynliga barnen i antingen ett fängelse, ett barnhem, ett sjukhus eller i ett slumområde.

När du köper en trasdocka från Invisible Friend betalar du för två men behåller bara en. Vi som organisation delar sedan ut den andra dockan till ett så kallat osynligt barn och på så sätt blir du en Invisible Friend för någon. I dockornas ena hand hänger en identitetsbricka med ett nummer som kopplar dem samman. Som köpare får du ett intyg i form av en bild på den plats där man har sin Invisible Friend.

Nästa steg i vårt arbete, när vår trasdocka väl har öppnat dörren till fängelset – är att stärka de mammor som sitter fängslade med sina barn för att skapa en bättre framtid utanför murarna. Läs om nästa steg i vårt arbete under projektet Utbildning.

Swisha din gåva till:
123 346 63 98
Bankgiro:
5161-8874

Kontakta oss

E-post info@invisiblefriend.se

Postadress
Box 3107
591 53 Märsta

SPONSORER

FÖLJ OSS