Livet rullar på och det är så mycket vi ofta tar för givet. Även om vi vuxna ibland kan skänka en tanke på andra som har det svårt , så har barn idag ofta en annan inställning.

-ALLA andra har, så jag vill också ha! Vem har inte hört den kommentaren.

Egen telefon, x-box 360, nintendo ds, studsmatta, pool, egen tv, senaste dvd-filmerna, lego, radiostyrda bilar, topmodel, polly pocket, piratborgar, hotwheel bilbana, flexitrax, ja listan kan ju göras hur lång som helst. Jag säger inte nej till allt detta, visst är det kul när vi kan ge våra barn saker de önskat och så gärna vill ha. Men är det verkligen så att -ALLA andra har ju!!!

Den här lilla pojken sitter med sin mamma i ett Irakiskt fängelse. Hans mamma grät när hon fick förklarat för sig hur Invisiblefriend fungerar. Att någon hade köpt den här dockan till just hennes barn för att påminna om att hon och hennes barn inte är bortglömda, och att någon hade en likadan. Att de nu har en osynlig vän i Sverige.

Nu har vi på Invisiblefriend inte råd att skicka ett x-box 360, och visst hade det varit kul. Men har inte du fått en gåva någon gång där tanken bakom betytt så mycket mer än själva saken i sig….att någon faktiskt tänk på dig!

Det är vad vi vill göra för så måga barn som möjligt. Visa att de är betydelsefulla och inte bortglömda vilken situation de än befinner sig i.

Bli en osynlig vän du med!