Vi har mött bloggaren Foki som också brinner för att uppmuntra barn som har det mindre bra, speciellt i Thailand. Hon blir vår nya ambassadör som kommer hjälpa oss att belysa de ”osynliga” barnen. Det känns så roligt att få koppla med Foki eftersom hon själv är född i Khon Kaen, den stad där visionen och arbetet för Invisible Friend startade. Vi planerar att längre fram göra något tillsammans för barnen i Thailand. Vi ser fram emot det.

Foki har själv en docka, Future, som belyser att ”alla barn har rätt till grundskola”, men just hennes docka är kopplad med en flicka som just nu växer upp med sin mamma i ett fängelse i norra Thailand. Vi önskar denna lilla flicka en framtid och att hon också en dag får gå i skola. En Invisible Friend blir man genom att beställa och betala för två trasdockor, men man får bara behålla en. Den andra dockan ger vi till ett barn någonstans i världen som behöver en extra uppmuntran.

 

Vi arbetar utifrån ett motto att beröra, belysa och uppmuntra de som är lite mindre synliga för omvärlden och som många inte ens vet eller tänker på att de finns.

”do the impossible, reach the invisible”
bli en osynlig vän du med!