Denna resa har betytt så mycket mer än man kan skriva och förklara i ord. Jag har idag varit bortrest i två veckor och lämnar dessa 35 grader imorgon för att resa hem till Sverige. Allt jag varit med om den här tiden har gjort att det känns som jag varit iväg i över en månad.

Sammanfattning av resan…
Först Kambodja och huvudstaden Phnom Penh och alla turer för att komma in i fängelset, kommer berätta mer om det, men processen är igång med en förfrågan att få kommer in i ALLA fängelser i deras land. Nu väntar en pappersprocess med flera mellanhänders medverkan som i skrivandets stund är igång.
En ny spännande kontakt vi träffade där kommer också öppna nya möjligheter att kunna komma in i fängelser i Vietnam.
Två dagcenter med barn i fattiga områden fick dockor, i Kampong Chanang och i förorten till Phnom Penh. Ca 200 barn tillsammans.

Sen kom vi till Thailand.
Här i Khon Kaen har vi besökt och delat ut 196 dockor på ett barnhem där man väntar på adoption.
Fängelset som hade två nyfödda små bebisar.
Canceravdelningen för barn där vi delade ut 32 Invisiblefriend, och får med oss lika många barn i hjärtat hem.
I lördags hade vi vårt sista “uppdrag”.
Vi besökte Mercy Home, hiv hemmet som tidigare i höst fått Invisiblefriend – dockor. Så du som fått en bekräftelse på att du har en osynlig vän just där, kan jag med glädje berätta att dockorna låg prydligt på bäddade sängar eller vid deras sängbord.
Har även träffat nya människor och kontakter som vill få dela ut dessa dockor i Burma och Laos.

Nu behöver jag din hjälp…

Vi har nu delat ut massor av dockor, men en del av dessa har ännu inte någon osynlig vän som är kopplad till just deras docka. Hjälp mig utmana vänner, släktingar, företagare att ge sina anställda en annorlunda julklapp, en julklapp som berör och får något speciellt barn att känna sig värdefull och inte bortglömd.

Inom ett dygn är vi ( min dotter och jag) på väg hem till Sverige och ett adventspytat hus och tre killar som väntar på oss. Lycka!
Vi har det vi behöver… och mer därtill, till skillnad mot dem vi mött denna resa.

Vi på Invisiblefriend kommer även gärna och berättar och inspirerar utifrån vårt arbete hur du kan vara med och stötta genom… “do the impossible, reach the invissible”.

Kontakta då rebecca@invisiblefriend.se  så får du mer information.

Tillsammans kan vi uppmuntra fler !