Igår, barnen hade svårt att somna. Idag, valde kläder med omsorg, lite svårt att få ner frukosten, tuppkammen blev inte som ena pojken ville. Den minsta började på sexårs första dagen idag, mellanpojken hade packat sin nya skolväska med frukt, största flickan bytte om tre gånger!

Förväntan i luften kunde man ta på, både förtjusning och lite spänd. En ny termin med nya erfarenheter och förväntningar.

Precis som för mig. Jag bytte kanske inte om tre gånger och hade problem med tuppkammen, men förväntan är stor för denna termin. Har en enorm glädje inom mig, trots regnet utanför. Invisiblefriend har precis bara börjat men det bara pyr inom mig av en arbetsglädje för vad som ligger framför.

Planerar en resa i vinter för att besöka barnhem och fängelse (berättar längre fram vart). Väntar på att godkänna provtyger till de två kommande dockmodellerna. Fått fråga om att vara med på en gala i höst för insamling till ett barnhem. Väntar nu besök av en kvinna som kommer ta med dockor till en skandinavisk butik i Singapore. Precis avslutat samtal med människor som kopplar mig med nya kontakter och nya länder där vi kan få vara med och uppmuntra dessa minsta ”osynliga barn”.

Det finns ett hjärtslag som slår lite extra idag för de barn som ej med förväntan fixar sin tuppkam för att få gå till skolan med en ny ryggsäck och förväntan på vad denna termin har.

Jag önskar idag alla barn glädjen att få gå i skolan och träffa sina vänner och möta denna termin med förväntan.