De senaste dagarna har jag fått flera goda nyheter jag vill dela med dig.

Jag sitter hemma och försöker jobba lite, har till slut stängt dörren om mig. Barnen skär fruktsallad, spelar spel och stojar i allmänhet. Blir till slut lite irriterad när minstingen kommer och rycker i dörren lite för många gånger. Han lyssnar inte när jag ber honom att gå ut , utan går ändå fram till mig trots vädjan att lämna rummet, tittar på mig och ger mig en puss på kinden och går sedan. Suck där smälte jag och blev påmind om vad jag faktiskt arbetar med.

Vi vill ju uppmuntra dessa minsta på barnhem och fängelser som kanske inte har den där lilla men underbara möjligheten att gå fram till sin mamma eller pappa och ge dem en spontan puss, för att de är ifrån varandra i ett fängelse. Eller de som har förlorat en mamma eller pappa i Aids eller ett krig och lever på ett barnhem.

Så även om vi här har regn och rusk tror jag att en del barn har fått uppleva lite extra solsken senaste veckan. Barn på två olika platser i Thailand har sista veckan fått en uppmuntran genom att ha fått ta emot en Invisiblefriend.

Ännu en gång har Daniel och Paulina Brolin fått överlämna 69 st Invisiblefriend-dockor till IDC (Immigration Detention Center) flyktingfängelset i Bangkok.

Pell, vår ambassadör i Thailand har även delat ut två st dockor till två små bebisar i kvinnofängelset i Khon Kaen.

Nu finns möjligheten för dig att bli en Invisiblefriend för någon av just dessa barn. Du kan på hemsidan gå in under fliken beställ och välja en docka som du och även din osynliga vän får krama om.