Full rulle. Två föreläsningar på en och samma dag. Vi är ju fortfarande i lite flyttröra, si och så med internet på kontoret, nya dockor på väg, julklappsutmaningar men väldigt kul. Måste trots allt få säga att jag har det bästa jobbet.

Igår var Christina och jag på paf:s kontor i Stockholm och fick berätta om Invisible Friends arbete.

Alltid lika roligt att få träffa nya människor som får upp ögonen för dessa ”osynliga barn”. Skrev roligt, men det är inte ovanligt att det blir en och annan tår när de får höra en del livsöden…eller en dels verklighet.

Tack Mårten och övriga på kontoret.! Här Mårten med kontorets nya “vän”, ett barn på ett barnhem i Thailand.

Senare vidare till Medborgarplatsen och dags att få träffa det underbara teamet som reste med mig på den senaste resan. Här hjälptes vi åt att föreläsa genom att berätta om Invisible Friend och vårt samarbete med Thoren Business School. De fick alla berätta om resan, vad vi gjort och personliga upplevelser. Låter kanske löjligt, men kände mig som en stolt mamma när jag hörde dem berätta om detta och hur resan och mötet med barnen påverkat dem. De var såå duktiga.

Här Rebecca och Anna som berättar om barnen i fängelset och deras upplevelser.

Josefin berättade om själva dockan som under resans gång inte längre BARA var en docka. Hur den som hon själv beskrev näst intill blev “magisk” när man delade ut den och berättade att en vän var kopplad till den och lyckan hos barnen som tog emot dem.

Alex talade om att reklam från Röda korset och rädda barnen mm kan beröra, men att få uppleva det själv går inte ens att beskriva.
Detta var bara några av de elever som delade med sig av sina personliga upplevelser.

Man kommer varandra väldigt nära på en sådan här resa. Ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Love you!

Tack för att ni hjälper mig belysa de “osynliga”