Då har man bytt ut 30 graders värme till 5 grader och regn. Men mycket värme i hjärtat efter resan och alla barn vi fått belysa och uppmuntra.

Ett ord som TACK kan ibland kännas väldigt fattigt i jämförelse med vad man har fått uppleva. Det är just så jag känner nu för vad Qbranch har varit med och gjort för Invisible Friend. De pengar ni var med och samlade in till denna resas olika uppdrag har inte bara gjort skillnad för de barn vi fått möta, utan även för min del genom Invisible Friend har jag även fått fördjupa förtroende och samarbeten genom de gåvor och förändringar vi kunnat göra genom er insamling.

Vi gjorde under dessa 8 dagar i Khon Kaen 7 uppdrag, och på varje plats använde vi oss av medel som ni samlat in.

Qbranch, ni har varit med och gett sport och lekmaterial till ett dagcenter i en fattig stadsdel där ca 80 barn kommer efter skoltid.

Ni har varit med och gett sportartiklar och skrivmaterial till ett arbete vid ett slumområde utmed järnvägen, Mittrapad.

Ni har varit med och stöttat med byggmaterial, nya madrasser, sportartiklar, skrivmaterial och en festmåltid på barnhemmet Baan Luk Rak för övergivna barn.

Ni har varit med och uppmuntrat en ung tjej som undervisar barn i en slum med whiteboard och skrivmaterial.

Ni har varit med och fyllt kvinnofängelsets ”barnavdelning” med fläktar, spjälsängar, skåp, kläder, blöjor.

Ni har varit med och uppmuntrat med målarböcker, kritor och godis på två avdelningar på sjukhuset Srinakarin där barn med cancer och kroniskt sjuka barn blir behandlade.

Ni har varit med och hjälp oss att få avsluta våra uppdrag med en fest för barnen på Baan Luk Rak. De hade önskat att få äta pizza, en del barn hade aldrig ätit det…

Att dessutom fått haft Ragnhild Franson Blom med på resan har bara varit helt fantastiskt!

Som jag hoppas ni nu förstår är ett TACK för litet för mig att uttrycka mig med, ni alla som bidragit med litet eller stort har varit helt otroliga. För Invisible Friend blev det fördjupade förtroenden som är avgörande för fortsatta samarbeten på dessa platser. Och för alla barn som vi mött har det blivit mycket glädje. Ni har varit med och gjort det Invisible Friend brinner för

”Do the impossible, reach the invisible…”

TACK!