Vaknade till ”skönsång” av familjen som alla tog plats i sängen (man och tre barn). Presenter, kramar, egenskrivna kort och egengjord TÅRTA till frukost !
Tänk att få vara älskad och bli uppvaktad, även om min minsta utbriste:

-Mamma, varför får du två dagar, räckte det inte med igår? (med tanke på mors dag)

Men kramarna och uppskattningen tog visst inte slut igår, fick det även idag. Finns det något finare att få än en innerlig kram och någon som säger: -Mamma, jag älskar dig!
Känner mig så otroligt tacksam och rik.

En del blir överlyckliga att fylla år, som min brorson, han fyllde ”moppe”! Eller lyckan att fylla ”körkort”. 20 år är också en magisk gräns, men efter 30 skräms en del av att de närmar sig 40. Vid 50 fick man väl förr i tiden en symbolisk käpp, åldrarna efter det brukar folk glömma hur gamla de är, eller vill inte säga det.

Vi gör ibland så stor grej av det där med ålder. Det finns mammor som jag möter som har skräck över ålder men på grund av helt andra orsaker.
När barnen blir ett år i Thailändska fängelser måste de mammor som har barn i fängelser lämna ifrån sig det käraste som de har. Vid ett års ålder överlämnas de till släkt eller barnhem. Under vår tid i Thailand mötte jag dessa mammor som precis fått lämna ifrån sig sina barn, en del hade som en pinknapp de gjort själva med en bild på sitt barn som de satte på fängelseuniformen.

Ofta när jag kom hem till vårt hus i Khon Kaen efter våra fängelsebesök behövde jag en stund för mig själv… det tog mig alltid så hårt, jag kunde gå ut genom murarna och mötas av mina tre barn när jag kom hem medans fängelsemammorna fruktade ettårsgränsen!

Ta vara på varje år du får! Jag älskar det min farmor sa innan hon dog som 92-åring:

-Jenny, jag ångrar inte en dag i mitt liv, fick jag leva om det skulle jag göra precis likadant, nu är jag redo för himlen.

Hon startade ett arbete när hon var 65 år! Byggde barnhem i Indien och berörde ca 10 000 barn innan hon dog, arbetet finns än idag.

Jag vill också bli gammal och kunna säga som farmor.
Men hur gammal blev jag då? Jo, bara ett år äldre än förra året!
Min ålder spelar bara någon roll så länge jag fyller den med något.

Det är så mycket högtidsdagar och firande i maj och juni. Mors dag, födelsedagar, konfirmation, student, dop, bröllop mm. Jag tycker det är minst lika kul att ge som att få, så jag tänkte att det är min födelsedag så alla de som beställer IDAG får ett specialpris!!! 499:- /ink.frakt

Passa på, den perfekta studentpresenten där du uppmuntrar två på en gång, den du ger den till, och ett “osynligt barn”.
Kanske en sköterska till en nyutexaminerad ”sjuksyrra”, en Dreamer(pilot) till någon som vågar drömma om en framtid. En Fighter(riddare) till en student som vill slåss för det goda. Eller en liten Joy (ballerina) som står för att alla har rätt till lek till någon som kanske utbildat sig till förskollärare.