Vid det här laget har väl de flesta planerat större delen av sommaren och semestern, en del kanske till och med har fått börja njuta av den. Visst är det underbart när man ej behöver klä på barnen en massa kläder, springa barfota i gräset och bada i massor, känna doften av nyklippt gräs, grilla, äta glass, njuta av gemenskap med goda vänner och mycket mer.

Tiden när vi levde och arbetade i Khon Kaen, Thailand var livsförvandlande. Kvinnorna och barnen i fängelset stal för alltid en bit av mitt hjärta. Somrarna där var något helt annat..!

40-45 grader varmt, ingen AC, ca 200 kvinnor (och några spädbarn) på två sovsalar, betonggolv, inget privatliv… men jag skulle aldrig vilja vara utan att ha fått vara en del i detta arbete. Dessa kvinnor påminner mig ständigt om att vara tacksam till Gud för livet och den frihet jag får leva i.

Njut nu av din semester och familj om du har, men glöm inte dessa barn som lever ett helt annat liv. Är du inte redan en Invisiblefriend, gå in och beställ idag och visa någon att du bryr dig om hur deras sommar ser ut.

Bli en osynlig vän !