Så mycket man hinner på ett och ett halvt dygn.
I tisdags morse började resan till Malmö på morgonen. Hämtade upp två dockor av de nya som jag lämnade hos fotografen Robert, som dessutom tagit de övriga bilderna till vår hemsida. Supermysig fotostudio i en lada utanför Jönköping.

Gjorde ett stopp i Helsingborg. Har ni vägarna förbi måste ni bara besöka ett helt fantastiskt ställe, Linnea Trädgård och Linnea butik.

Igår drog dagen igång med att besöka Thoren Business School i Malmö och tala inför lärarna på skolan om Invisible Friend och det samarbete som vi redan har med deras skola i Stockholm. Efter detta beslutades att jag skulle komma tillbaka senare på eftermiddagen för att även tala till ett gäng elever.

Sen bar det iväg till “Barnens dag” som rädda barnen anordnade med olika föreläsningar. Hade förmånen att träffa Annelie Björkhagen och lyssna till henne och flera som arbetar med “Bryggan”,ett arbete som belyser och arbetar med barn till fångar i Sverige. www.riksbryggan.se

Fick höra att i Sverige har ca 10 000 barn en förälder i fängelse och
300 barn har förälder dömd till rättspsykiatrisk vård.

Efter detta tillbaka till Thoren business School och presenterade Invisible Friend för elever där.

Avslutade eftermiddagen med att träffa några goa vänner, har ju tidigare bott i Malmö!

Fick lite tid med min goa vän Therese och träffade även fina Emma.

Trött men glad över nya bekantskaper klev jag på ett försenat tåg och återvände till Stockholm. Tänk vad mycket man kan hinna med på kort tid! Har fått fantastiska tillfällen att få sprida budskapet om de “osynliga barnen.