Fullt upp att planera nästa resa som kommer bli lite annorlunda än den förra. I oktober 2012 gjorde Invisible Friend en resa med 10 elever och en rektor från Thoren Business school Stockholm.

Nu är det dags igen!

I Oktober reser jag denna gång med 3 byggelever + bygglärare, 2 elever och lärare från Engelska skolan i Eskilstuna och en representant från företaget Qbranch som är med och stöttar vårt arbete.

De tre byggeleverna som kommer följa med från Malmö yrkesgymnasium.
Janus Toftdal Larsen, Jenny Louman, Felix Weimers Claesson

Har den fantastiska möjligheten att planera med min koordinator för Asien från Thailand som är här ett par veckor.

Vi har suttit och förberett besök som kommer göras i staden Khon Kaen i nordöstra Thailand på sjukhus och avdelningar med cancersjuka barn som kommer få en Invisible Friend. Åka och uppmuntra ett arbete i ett slumområde med en del gåvor vi vet att de önskar (sportartiklar). Barnhemmet Ban Luk Rak kommer att få besök av byggeleverna som kommer överraska med lite byggprojekt. Har projekt i ett fängelse vi varit i innan där vi genom gåvor önskar uppmuntra alla de kvinnliga internerna och bebisarna som finns där (just nu ca 400 interner).

Förra resans besök på sjukhuset.

Förra resans besök på fängelset.

Vi älskar att belysa dessa barn, uppmuntra dem och få göra skillnad, men vet att resan kommer vara minst lika livsförvandlande för dem som åker med…