Det finns inget jag brinner för så mycket som arbetet med Invisible Friend och de barn som många aldrig ens hört talats om eller tänker på att de existerar.

Hittills på två år har jag genom denna lilla trasdocka kommit in i 9 länder och uppmuntrat 2300 barn med en docka.
Alla arbeten har upp och nergångar, jag också…men det stoppar inte mig att fortsätta drömma och planera för att belysa ännu fler av de ”osynliga barnen”.

Jag är nyligen hemkommen från en månadslång resa med många möten som sätter spår i hjärtat för livet.

Den lyckan som lyser i ögonen från ett barn i slummen att få krama om sin egen docka, barnhemsbarnet som berättar om sin docka och vän som den vet att den har någonstans i världen som han/hon ”pratar” med på kvällen för att inte känna sig rädd och ensam. Barnet som på canceravdelningen som gömmer sig under en peruk och med droppslangen i armen kramar sin nya vän, eller mamman i fängelset som får en docka till sitt barn som en främling betalat åt henne.

Alla dessa möten får mig att ännu mer arbeta för att komma in på platser där de säger att det är omöjligt.

Denna resa har även gett mig nya kontakter och spännande öppningar med fängelser jag bara kan drömma om att få besöka.

Därför är vår slogan vårt motto
”Do the impossible, reach the invisible”

Vi ger nu dig som privatperson, arbetskollegor och företagare en möjlighet att ge oss en skjuts i arbetet. Vi vill att alla de barn vi gett en docka ska få bli kopplad med en invisible friend i Sverige så vi har nu denna supersale under en begränsad tid. Två veckor.
Sprid till dem du känner, de har nu möjligheten till en alldeles unik och annorlunda gåva. Dop, namngivarfest, en vän, bröllop, födelsedagar mm…

Köp en docka för 470:-
Köp två dockor för 399:-/st
Köp tre eller fler dockor för 350:-/st

gäller alla dockmodeller

(Ord.pris 549:-/st)