Här är Pia på Stockholmskliniken som tar emot ett gäng dockor till sina barnpatienter.

Vi på Invisible Friend har utmanat flera företagare att uppmuntra barn i olika länder där vi redan har delat ut dockor.  Nu har Stockholmskliniken valt att ge ett antal dockor till ett sjukhus, Srinakarin Hospital i Khon Kaen, Thailand, till de cancersjuka barnen som vistas där. Stockholmskliniken har valt att istället för att ha sina motsvarande tvillingdockor på sitt kontor skänka dem vidare till de barn som är patienter på Stockholmskliniken så att de får bli osynliga vänner till de cancersjuka barnen i Khon Kaen, Thailand.

Invisible Friend har delat ut 43 dockor till barn i olika åldrar från 4 mån på cancersjukhuset Srinakarin Hospital. En pojke som hade talproblem blev speciellt till sig och kunde inte sitta still av otålighet att få sin docka.  Maria Gardtman på Stockholmskliniken säger – ”Att få hjälpa till att ge glädje till dessa cancersjuka barn är en förmån och vi uppskattar det jobb som Invisible Friend gör. Vi hoppas våra barnpatienter kommer förstå och uppskatta att få en osynlig vän”.

Tack Stockholmskliniken!!!

Finns du som läser som också känner att ni vill bli delaktiga i ett samarbete med Invisible Friend, och genom oss få vara delaktiga att uppmuntra utsatta barn? Hör gärna av er till oss vi har flera platser där vi redan delat ut dockor till barn som nu behöver bli kopplade med en “osynlig vän” i Sverige.

info@invisiblefriend.se
mobil. Jenny 0706-947503