Lions club

Denna vecka har varit fylld av arbete, möten, nya utmaningar och dockprojekt med gymnasieskola.

Men i onsdagskväll var jag iväg och hade en föreläsning om Invisiblefriend hos kvinnorna på Lions club Linné i Uppsala. Vill här passa på att tacka att jag fick möjlighet att komma och berätta om de “osynliga barnen”.

Sedan Lions bildades av Melvin Jones i Chicago,Illinois, USA år 1917, har åtskilliga personer runt om i världen insett att det finns mycket att hjälpa till med där samhällets stöd inte räcker till. Organisationen är en internationell sammanslutning av klubbar som genom aktiva insatser stödjer och hjälper människor och främjar freden i världen.
Lions tar inte ställning i politiska och religiösa frågor men fördömer våld och förtryck i alla dess former.

Lions ansluter sig till FN´s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Detta gillar vi på Invisiblefriend, eftersom vi också genom våra dockor vill belysa barnens rättigheter och varje docka är kopplad till att belysa fn:s barnkonvention. (läs på hemsidan under fliken produkter om varje dockas betydelse)

På Invisiblefriend vi vi tacka alla kvinnor som var där och genom vår docka nu hjälp oss att uppmuntra ytterligare 16 barn till att ha fått en osynlig vän i Thailand och Kambodja.

Avslutar denna blogg och vecka med den fina blomma jag fick.

Är det så att du som läser detta skulle vilja att vi kommer och föreläser på en plats där du är, kontakta oss på info@invisiblefriend.se