En del har kanske sett att jag ganska ofta nämnt Thoren Business School på facebook.
Vad är nu detta?

Hela tiden får jag själv lära mig saker och utvecklas i detta företag, och får göra saker som jag aldrig trodde att jag skulle göra.

En dag fick jag möjligheten att träffa rektorn på Thoren Business School, Henric Malmvall och delade idén och visionen för Invisiblefriend och det blev början till ett samarbete som känns väldigt spännande.Här finns även en fantastisk lärarkår och det är alltid lika kul när man kommer in till skolan.

Detta är ett företagsgymnasium och jag måste erkänna att jag blev lite nervös. Jag som aldrig i hela mitt liv skulle kunnat tänka mig att starta eget skulle nu träffa företagselever.
Min pappa är egen företagare och jag sa till mig själv när jag var liten att jag aldrig ens skulle träffa en pojkvän som hade ”eget”…

Men det är helt fantastiskt!!!

Jag springer med visionen för Invisiblefriend som är
– Belysa de ”osynliga” barnen
– Beröra mamman (i fängelserna)
– Med hjälp av dockan öppna stängda platser

Genom vårt samarbete hoppas jag att få inspirera och beröra dessa elever att man med ett företag kan göra mer än bara tjäna pengar… med pengar kan man göra skillnad.

Två klasser har fått höra mig dela hjärtat bakom Invisiblefriend, och efter det fick de utmaningen att hjälpa mig designa de två kommande dockorna, ”alla barn har rätt till grundskola”. Det var otroligt kul att få se alla förslag och utifrån dem formades två nya dockor som kommer finnas till försäljning i höst.

Samarbetet är ej slut där. Dessa gymnasieelever gör en företagsresa när de går tredje klass, och till hösten kommer den bli lite längre för en del. I oktober arbetar vi på att 10 st elever kommer få följa med på en resa till nordöstra Thailand och vara med och dela ut dockorna de själva varit med och designat. Talade igår med min vän och koordinator i Thailand som börjat titta på platser vi kommer besöka. Ett cancersjukhus, barnhem, skola i en liten förort och träffa barn i ett arbete vid ett slumområde är något som redan börjat planeras.

(från ett HIV-hem som fått dockor tidigare)

Jag hoppas att denna resa kommer få dessa företagselever att se ännu mer vad man kan göra för skillnad med ett företag om man vill.

Ta vara på er tid i skolan och ni kommer kunna vara med och påverka och förändra mer än ni tror!

Ser fram emot att få resa med er!