Vissa människor har inflytande i våra liv kortare eller längre perioder.

Lite synd att den här bilden inte visar alla de hjältar jag skulle vilja belysa. Dessa plus några till har varit alla mina tre barns dagisfröknar. Det är människor som ger tid att älska och förmana dem jag håller mest kärt… mina barn. De ger ut av sig själva till barn som ej är deras egna. Ger dem mat, ett plåster när någon slagit sig, läser en saga, ett tröstande ord när dessa minsta är ledsna, torkar kladdiga munnar och rumpor, av och på med regnkläder och overaller, men också timeout på pallen i hallen… ingjutit självkänsla och respekt för andra och fantastiska värdegrunder i livets sköra början.

Jag är för alltid skyldig ett tack för vad ni gett mina barn deras första tid.

Detta är inflytande som är positivt, de kommer möta mycket som vill pocka på dem i deras framtid som kanske inte alltid är så positivt.

Min minsta sa själv när han slutade att han ville ge dagiset en osynlig vän. Det är ju också trots allt arbetet med att bygga upp Invisiblefriend som han haft en del av sin dag på dagis. Så förra veckan var vi och besökte hans gamla vänner och fröknar och överlämnade deras osynliga vän som finns i Bangkoks flyktingfängelse.

Tänk på att det du gör och vem du är har ett inflytande i andra människors liv, positivt eller negativt.

På Invisiblefriend vill vi ha ett inflytande där vi kan hjälpa till att göra de osynliga barnen synliga, var med och hjälp oss.