Jag har haft en sådan otrolig förmån att få arbeta med rätt folk i rätt tid. Jag tror mycket starkt på att göra det du kan och gör det bra.

Tänk om jag skulle gjort hemsidan… hm vad tror du Rickard. Tänk om jag skulle tagit fotona till hemsidan, tack Robert. Tänk om jag skulle försökt låta som en femåring och talat in rösterna på hemsidan-nej.  Tänk om jag skulle skött mixerbordet J-C, eller sjungit sången på bildspelet. Tack Gud för röster som Jonathan Thulin. Om jag hade sytt dockan helt själv, hade jag fortfarande suttit vid symaskinen Emma.

Som du ser är många inblandade med just sina färdigheter på de områden som de är duktiga på.

Idag får jag hjälp med klippning av ljud till nya bildspelet med den engelska rösten, och jag tror inte Noah behöver ta till saxen för att klippa… han kan ju det där bättre än mig.

Men en sak är jag glad för, och det är alla dessa inblandade som hjälper mig med sina färdigheter för att till slut kunna belysa dessa minsta osynliga.

En myra kan inte döda en orm, men en myrstack kan äta upp den.

Jenny klarar inte att belysa dessa minsta själv, men tillsammans med våra färdigheter belyser vi dessa minsta över hela världen.

Fortsätt göra det som just du är bra på!