Bli en osynlig vän

När du köper våra dockor betalar du för två men behåller bara en. Den andra dockan skickas till ett barn som någonstans i världen växer upp antingen i ett fängelse eller på ett barnhem. Båda dockorna har en bricka fäst på armen med identiska nummer. På så sätt får du reda på vart den andra dockan har delats ut, i vilket sammanhang och vem som delat ut den. All denna information får du i ett mail från oss.

Varje docka har en egen betydelse utifrån sitt utseende vilka utgår från FN:s barnkonvention. Var och en belyser de osynliga barnens rättigheter och därför har de inga ansikten.

Tillsammans med dockan finns även ett brev på barnets hemspråk, där står följande:
“I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen. Den här dockan har någon i Sverige köpt till just dig för att berätta att just du är värdefull och inte bortglömd. Den som köpt din docka har också en docka och ni är de enda som har samma nummer på brickan. Den personen är din osynliga vän.  /kramar från din Invisible Friend”

 

Invisible friend produkter

Invisible Friend har även tagit fram produkter där du som köpare stödjer vårt arbete att uppmuntra mammor och barn i fängelser. Allt överskott går till Invisible Friends arbete.

Betalning

Efter att du beställt din vara från Invisible Friends gåvoshop, så kommer du att få ett bekräftelsemail inom ett par dagar. I det mailet bifogas även din faktura.

Ibland kan du få din produkt hem i brevlådan innan du fått fakturan, men det är alltså ingen fara.

Leverans

Leveranstid inom Sverige är 3-5 arbetsdagar. En porto- och expeditionskostnad på 36 kr tillkommer per beställning.

Det finns en möjlighet att antingen hämta upp din beställning på vårat kontor i Märsta eller beställa expressleverans (extrakostnad tillkommer), vänligen kontakta oss.

Swisha din gåva till:
123 346 63 98
Bankgiro:
5161-8874

Kontakta oss

E-post info@invisiblefriend.se

Postadress
Box 3107
591 53 Märsta

SPONSORER

FÖLJ OSS