Första bilderna på de nya dockorna!

Visst är det kul när man får höra vissa nyheter.
Det är ju fredag och jag tänkte bjuda på att visa det senaste som kommer här på Invisible Friend. Under hela våren har vi haft ett samarbete med förtagsgymnasiet Thoren business school. I vårt samarbete har eleverna där fått vara med och ta fram två nya dockor som belyser fn:s barnkonvention att ”alla barn har rätt till grundskola”.

Eleverna fick rita förslag på dockor, som vi sen utformade till en tjej och kille i skoluniform. På de flesta platser där vi delar ut dockor är det vanligt med just skoluniform. Vi har även gjort de nya dockorna i en mörkare hudnyans.

I samband med att vi får nya dockor kommer det även komma ett nytt parti med den populära dockan Mercy, men även hon i en mörkare nyans.

Det mest roliga och spännande är dock att samarbetet med Thoren business school inte tar slut där. Den 23 oktober kommer rektorn plus tio elever från skolan att följa med Invisible Friend på en resa till norra Thailand. Vi kommer besöka sjukhus, skolor och barnhem och dela ut just dessa dockor för att uppmuntra om en framtid med utbildning och drömmar.
(Vi kommer dagligen blogga och berätta under resans gång)

Thoren business skol-logga som får belysa samarbetet med elever i Sverige

I slutet av november kommer dessa nya dockor att finnas till försäljning. Vi kommer meddela när du kan förbeställa dem.