Vaknade med denna bild i min mailbox!!! Vet knappt själv vad jag ska säga. Vid första anblicken ser det ut som en reklambild för något. Men när jag vet var den är tagen, av vem och när griper det tag i hela mig.
Detta är en bild som togs för ca 2 veckor sedan, av självaste fängelsechefen för kvinnofängelset i Erbil i norra Irak. I just detta fängelse fick 7 barn varsin osynlig vän. Ni som har de serienummer som tillhör dessa barn kommer få veta detta inom ett par dagar.

(Inom kort får jag bilder från ett fängelse till i Irak.)

Jag vet inte vad som snurrar i dig, men jag har själv varit i just detta fängelse och besökt. Jag börjar dagen med en tacksamhet till det som är självklart för många, friheten. Mina barn har lov idag och vi ska till ”barnens djungel”. De är helt ovetande om det liv många andra barn får börja sina liv med och tjafsar just nu om vilka skor de ska ta på sig.

Jag släpper nog inte i första taget denna bild, ”barnen” kommer följa med till leklandet!!!