I oktober/november 2012 var det 10 elever och en rektor från Thoren Business School som följde med på en resa där Invisible Friend delade ut ca 450 dockor.

Jag hade förmånen att under en kort men intensiv tid lära känna dessa fantastiska elever.

Tillsammans gjorde vi en resa som var fylld av många olika möten med barn. Cancersjuka, barn i slummen, skolor, autistcenter och ett fängelse.

Om en vecka kommer dessa elever att vara med och föreläsa om Invisible Friend och sina upplevelser på en minigala/öppet hus på deras skola.
Om just du har möjlighet att komma är du välkommen att lyssna. Missa inte detta.

Måndag 4 februari kl. 18:00-20:00 Medborgarplatsen 25

Besöket på canceravdelningen för barn var enväldigt stark upplevelse för de flesta av oss.

En annan plats som berörde eleverna mycket var ett barnhem för övergivna barn, här Victor med en flicka på hemmet.

Alexander och en övergiven pojke från hemmet.

Anna med samma pojke lycklig över sin brownie som han nyss fått.

En annan plats som vi också besökte var ett autistcenter som bubblade av liv och härliga barn.

Här Maria med en pojke som blev väldigt förtjust i henne.

Vi upplevde många underbara ögonblick när eleverna från Sverige bjöd mycket på sig själva. De “klappade raketen” med barnen och dansade även små grodorna och drog barnen i sina rullstolar.

Det som var lite extra speciellt med denna resa var att Thoren Business School varit med och designat en docka i specialutgåva. De två dockorna belyser barnkonventionens artikel ”alla barn har rätt till grundskola”. Lite kul också är att märket på dockan är grunden till ThorenBusiness Schools emblem.
Kommer du till minigalan har du möjlighet att bli en Invisible Friend till något barn som dessa elever delat ut dockor till och även kunna välja att få med dig en docka hem från denna ”Special edition”.

En resa som jag med mycket glädje ser tillbaka på. Hoppas du har möjlighet att komma och lyssna till dessa elever och fråga dem om deras resa till dessa Invisible Friends…