Så här såg det ut utanför flyktingfängelset i Bankok i fredags.

Daniel och Paulina Brolin, Oskar och Rebecca Stålnacke och Khun Pon med Invisiblefrienddockor. De hade fått 64 stycken dockor som lämnades över till IDT Immigration Detention Center, flyktingfängelset.

Här hamnar människor som flytt från ett annat land eller söker lyckan i Thailand och inte har allt klart med sina papper. I Sverige hade dessa människor hamnat på Migrationsverket. När man inte har allt klart med sina papper hamnar man i fängelset och männen separeras från kvinnorna och barnen. Här kan de bli sittande från ett par månader till ett par år. En gång i månaden har de en familjedag på IDT då familjerna får träffas.

Daniel och Paulina Brolin som arbetar och är bosatta med sina barn i Bangkok besöker detta fängelse varje fredag har fått fina kontakter med IDT. När de kommer dit brukar de ha olika namn uppskrivna på personer de vill besöka. Paulina begär att få träffa vissa kvinnor och då begär Daniel att få träffa de respektive männen så att familjerna åtminstone kan få möjlighet att få mötas en timme tillsammans.

Paulina frågade mig redan innan de delade ut dockorna om jag kan skicka ner minst lika många till …

Hjälp mig att göra det genom att också du blir en Invisiblefriend till något av dessa barn, och de får uppleva att någon mer utanför murarna bryr sig om dem.