Här började visionen till detta projekt – Invisiblefriend.

Under ett och ett halvt års tid deltog jag I ett arbete innanför murarna i ett kvinnofängelse I nordöstra Thailand. Varje torsdag var vi ett team som fick besöka internerna, vilket bidrog till att vi fick många fina relatiomer och även se en del av hur deras vardag såg ut.

Speciellt som mamma tog det mig hårt att möta dessa minsta spädbarn som satt inlåsta med sina mammor. I artiklar och olika former av statistik kallas de för `the invisible interns”, just för att de är osynliga för omvärlden.

Man kan alltid hitta information om kvinnor eller män som sitter fängslade, men barnen är en osynlig grupp.

Det var här som en bit av mitt hjärta för alltid blev stulet. Ända sedan vi kom tillbaka till Sverige har jag längtat efter att på något sett kunna vara med och påverka dessa barns situation innanför murarna, så att fler får veta om att dessa barn faktiskt finns.

Invisiblefriend vill uppmärksamma osynliga barn världen över.

Vi vill ge en gåva till de barn som finns I fängelser/barnhem för att uppmärksamma ett barns värde att födas och finnas till var de än hamnat.

Du som kommer läsa denna blogg får följa med och se hur vi gör det möjligt att belysa dessa minsta som för omvärden är en osynlig grupp.

Jenny