Detta är en bild som jag har på min skärmsläckare på datorn just nu. Det här är ett barn som jag brukar kalla ”ögonblicksbarn”. Jag mötte henne ett kort ögonblick, men hon kommer för alltid att kunna plockas fram på min näthinna när jag undrar vad jag håller på med. Vi kunde inte tala med varandra när vi möttes, vet inte vad hon heter, men det behövdes inte. Lyckan i hennes ögon när hon tog emot sin Invisible Friend har etsat sig fast. Skrattet som hon utbrast i när en i teamet tog hennes rullstol och dansade runt i ”små grodorna” kan jag fortfarande höra.

Hösten är ofta en uppstart och fylld av kickoffer och inspiration. Ofta låter det så här.
-Nu sätter det igång!
-Nu ska vi nå nya mål!
-Det här är de nya utmaningarna och visionerna för detta år…

Jag har den förmånen att få arbeta med något som hela tiden utmanar, berör, är fruktansvärt men samtidigt fantastiskt, är litet men samtidigt så stort, är omöjligt men samtidigt fullt möjligt.

För ca 3 år sedan började det med en ide och vision att komma in i fängelser och uppmuntra barn som sitter där med sin mamma. Invisible Friend har nu på två år kommit in i 9 länder och nu uppmuntrat 2300 utsatta barn med en gåva i form av en trasdocka där ”Svensson” får vara med och påverka barn i fängelser, sjukhus, barnhem mm.

Det finns fantastiskt mycket bra ledarskapsundervisning, metoder, samarbetsövningar och annat för att utveckla och utmana ett företag eller arbetsplats. Så därför erbjuder vi det vi är bra på…inspirationen att göra det omöjliga möjligt!

Det är inte för sent, har ni en kickoff på jobbet kan vi komma och vara en del av den, eller även vid annat tillfälle bara för att få inspirera och berätta hur ni kan vara med stort som litet att göra skillnad med era arbetskamrater.  (Så tipsa dina ansvariga för detta på jobbet.)

Bli involverade, engagerade och inspirerade!

Hör av er till mig på:
info@invisiblefriend.se eller ring om ni har funderingar på 0706-947503

Ett klipp om hur Invisible Friend fungerar. Var de 1000 första dockorna delades ut.
http://www.youtube.com/watch?v=XLPcVk4LNUY