När man aldrig spelar är det extra kul att vinna…

För ca två veckor sedan fick vi det glädjande beskedet att Invisible Friend vann pengar från paf i samband med en utlottning på SIME konferensen på Cirkus i Stockholm. Vad säger man … HURRA!!!

Min vän och ambassadör på Invisible Friend Christina Pihl fick ta emot priset på Cirkus.

Det är så otroligt mycket vi vill göra och pengar har en stor makt. Vi har sett så många behov och blivit berörda på djupet vid möten av utsatta barn när vi delat ut Invisible Friend dockor. Och MÅNGA gånger önskat att vi haft medel till att göra lite extra.

Det fanns direkt en speciell sak vi började tala om som vi vill vara med och göra något åt med hjälp av en liten del av denna vinst. Med hjälp av människor som jobbar med ”Hope of Life” i Pakistan kommer vi vara med och finansiera en julklappsutdelning i fängelset, bland de hemlösa och ett barnhem i Faisal Abad där vi fått dela ut dockor till barn tidigare i år. I skrivandets stund förbereds överföring av pengar för att kunna planera för inköp av presenter och matpaket.

Saleem till vänster från “Hope of life” i Pakistan med vakter utanför fängelset där vi delat ut dockor.

Pojke från barnhem som fått en Invisible Friend och kommer få en uppmuntran även i jul.

Så TACK alla ni som var med och gick på paf:s ”gångband” för att utöka vinsten under SIME konferensen. Ni har varit med och bidragit till en uppmuntran i ett fängelse i Pakistan, bland de hemlösa och barnhem. Vi kommer följa upp detta och förhoppningsvis kunna visa lite bilder efter jul.

Dessa gångband var utplacerade under konferensen och deltagare fick ta sig en promenad, för varje meter var man med och utökade vinsten för goda ändamål.

Ser fram emot morgondagen, ska få träffa personalen på Paf:s kontor i Stockoholm och dela med mig av
Invisible Friends vision och arbete.