Har idag paketerat en annorlunda leverans.
Det är inte varje dag man skickar något till denna adress.

Vare sig man är en rojalist eller inte, så tycker jag att vi har en fantastisk kronprinsessa. Medveten om många olika barns situationer och har något som kallas beskyddarskap och hedersledamotskap i flera olika föreningar och riksförbund där man belyser barn som har rörelsehinder och olika handikapp.

Men idag är det en annan sak som vi vill belysa och uppmuntra, Victoria har nyligen blivit mamma!!!
Från och med nu tror jag att Victoria kan få upp ögonen och känslan på ett nytt sätt inför en ny grupp av barn…de som får växa upp med sin mamma i ett fängelse och efter ett tag kanske behöva bli separerad från sin mor.

Därför vill vi på Invisiblefriend uppmuntra Kronprinsessan Victoria och hennes lilla prinsessa Estelle med en osynlig vän och belysa just dessa barn.
Lilla prinsessan Estelle kommer inom ett par dagar att få en liten ballerina-“Joy” som belyser “att alla barn har rätt till lek”, och Estelles osynliga vän är ett barn som redan fått sin docka i ett kvinnofängelse i staden Khon Kaen i nordvästra Thailand.

Det här med fri lek blir kanske en större koppling mellan dessa “vänner” än vad man först tänker. Ett barn i ett fängelse är begränsad till lek på grund av sin berövade frihet, så även kanske en liten prinsessa…