Många har varit involverade i några flickor som sista tiden besök Sverige från Nepal. Det finns ett helt fantastiskt arbete där man jobbar för att belysa, rädda flickor ut ur sexslaveri och hitta faddrar till dessa utsatta tjejer. Det heter Love Nepal. Nu har de tagit hit några flickor som berättar om sitt liv, vad de varit med om, men också det nya hoppet genom ”Love Nepal”.

Jag kom i kontakt med dem för över ett år sedan, och Invisible Friend har delat ut dockor till dessa flickor vid två tillfällen.

Många av dem kommer från Badifolket som har en hemsk tradition att föräldrarna säljer sina flickor från väldigt unga år till sexindustrin. De har ett lägre värde än en hund.

I Märsta gjordes ett Zumbaton för att samla in pengar till dessa flickor, flickorna har rest runt på olika orter i Sverige med Love Nepals grundare Mikael och IngMarie Alfven och berättat om sina liv. De besökte en kyrka i Ödeshög och Carola var där och sjöng och insamlingen nådde otroliga summor.

http://blogg.mama.nu/carola/

Bli gärna fadder och förvandla en flickas liv, eller kanse vill du bli en Invisible Friend till någon av dessa flickor. Vi har dockor kvar som är utdelade men behöver en svensk Invisible Friend sedan sista utdelningen till Nepal genom Mariah Ander som reste ner och arbetade bland dessa flickor en tid i Khatmandu.

Var med och påverka, belys, bli fadder eller en Invisible Friend… tillsammans kan vi göra skillnad.