Idag kommer vi att skicka ut ett bekräftelsebrev till de som har sin osynliga vän i Kolkata. Hannah Graaf reste med sin man Peter Karyd och mamma Linda Bergling med ett mindre team till Indien för ett par veckor sedan.

ALLA ni som har en osynlig vän, vart det än är, är delaktiga i detta. Ni vet att när ni fått er docka står det att vi på Invisiblefriend ger 50 kr rakt in i arbetet med uppbyggandet av ett flickhem i Kolkata i samband med bloggfamiljen.se och församlingen Arken som driver arbetet.

Nu när de reste ner för att inviga ”Bethel Children Home for Girls”i Kolkata Indien så har du varit en del i detta. Precis innan de reste fick vi med din hjälp möjlighet att bidra till deras arbete med 21.000kr som gick till bygget av flickhemmet. Känns fantastiskt att få vara med och bidra till en fast och långvarig grund för dessa flickor. Och naturligtvis så fick dessa 14 flickor som ska bo på hemmet varsin Invisiblefriend.

Vill passa på att säga ett stort TACK, tänk att 50kr från dig som är en Invisiblefriend nu har blivit 21.000 kr och kan göra skillnad.

Fortsätt hjälp oss att utmana andra att bli en Invisiblefriend och vi kan vara med och förändra vardagen för fler.