Mycket händer i Invisiblefriend just nu. Det är inte alltid lätt att springa med en ”hjärtevision” som jag kallar Invisiblefriend för. Ibland är det medvind och ibland är det motvind. Men när det sätts på prov och man inser varför man gör det man gör och att motivet inte är för egen vinning så fortsätter man springa även i motvind.

Kan med glädje få berätta för dig att docka nummer 1000 delades ut i mars… och väntar nu i dagarna på att få bilder på utdelningen från förra veckan på nummer upp till 1120 till ett hiv-hem i Phitsanulok i Thailand. Och detta på mindre än ett år! Visst, det finns oändligt många ”osynliga barn” kvar men för just de 1120 barnen som fått en uppmuntran i en Invisiblefriend-docka betyder det mycket.

Här kan du läsa några citat från barn som fått en docka på ett hiv-hem i Chiang Mai, Thailand.

– Nu kommer jag aldrig mer att vara olydig, då kanske min osynliga kompis blir ledsen på mig, och det vill jag inte!
(pojke 5år)
– Betyder det här att det finns någon i Sverige som inte känner mig, men som vill vara min kompis ändå? Häftigt!
(pojke 8 år)
– Jag är verkligen inte osynlig längre! (flicka 14år)
-Den här dockan är min bästa vän och jag kommer berätta alla mina hemligheter för henne, tror du att min osynliga vän också kommer höra mina hemligheter? Då kan vi bli bästisar! (flicka 6 år)
– lova att du berättar för den som skickat alla dessa dockor att jag älskar dom för vad de gjort för mig och alla mina syskon! (flicka 16 år)

Lite bilder på några platser där vi fått uppmuntra barn 

(Hannah Graaf som delade ut dockor till flickor i Kolkata i Indien)

barn på ett dagcenter i Phnom Penh, Kambodja

sexuellt utsatta flickor i Nepal

funktionshindrade barn i Chiang Mai, Thailand

Vi vill nu fortsätta i ännu större utsträckning. Fler osynliga barn i nya länder och världsdelar väntar på att belysas men våra resurser är begränsade.
Hjälp oss hjälpa. Har du ett företag har du möjlighet att visa att du är med och stödjer vårt arbete genom att synas med en annons på vår hemsida. Det finns tre olika annonsmöjligheter. Kolla på vår hemsida hur det kan se ut och om du kan och vill vara med och göra skillnad http://invisiblefriend.se/index.php/silverpaket.html

Det finns en youtubefilm som visar vart vi har delat ut alla våra dockor, titta här:
http://www.youtube.com/watch?v=XLPcVk4LNUY

Vårt ledord för invisiblefriend
Do the impossible, reach the invisible.